مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگری در شرکت های زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس

با سلام
بنده بمدت 3 سال هست که در شرکت مدیریت ت.......(...) که زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس بوده در پروژه پتروشیمی گچساران مشغول بکار می باشم و دارای مدرک ایثارگری می باشم.
با توجه به بخشنامه ابلاغ شده تبدیل وضعیت و چون حق بیمه واریزی با کد کارگاهی شرکت .. که از زیر مجموعه های هلدینگ می باشد متاسفانه شرکت ... نه نه با تبدیل وضعیت در شرکت پتروشیمی گچساران موافقت می نماید نه هم با تبدیل وضعیت در خود شرکت ...
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه ملاک است تامین نیروی انسانی برای دستگاه اجرایی دولتی از طریق پیمانکار نیست می‌توانند مشمول تبدیل وضعیت باشد مضاف بر اینکه پرداخت حق بیمه کامل و کارکرد تمام وقت شما نیز شامل ازجمله شرایطی است که از موارد تبدیل وضعیت خواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است مشمول نمی‌شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر با توجه به پرداخت تمام وکمال بیمه و اینکه در صورتیکه شما از طریق تامین نیروی انسانی به کار گرفته شده باشید قابل تبدیل وضعیت هستید