مشاوره حقوقی رایگان - مراحل شکایت

سلام. من از دو نفر بابت فروش مال غیر شکایت کردم امروز بازپرس من خواست یعنی ابلاغیه اومد بهم رفتم بعد مدارک دادم بهش منتها پرسیدم مرحله بعدی چیه گفت خبرت میکنیم از بس جدی بود ترسیدم بپرسم لطفا بگید مراحل بعدی چیه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بستگی به دلایل شما دارد یا صدور قرار نهایی ویا احضار متهمین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ثبت شکایت و ارجاع به شعبه، شاکی جهت اخذ توضیح دعوت می شود و بعد از اخذ توضیحات شما بازپرس متهم را احضار و دفاعیات وی را اخذ میکند ممکن است برای بار اول به عنوان مطلع احضار کند و اگر دلایل را کافی بداند به عنوان متهم احضار می کند.
در صورتی که به عنوان متهم احضار می شوند بازپرس ضامن یا وثیقه می گیره و بعد از تکمیل تحقیقات و در صورت لزوم احضار شهود اگر اتهام را وارد بداند با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده را جهت رسیدگی و صدور حکم به دادگاه ارسال می کند و اگر اتهام را وارد نداند یا دلایل کافی نداشته باشید قرار منع تعقیب صادر می‌کنه و یا اگر مشمول مرور زمان شده باشد قرار موقوفی تعقیب صادر می کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما خودتان شاکی هستید نگران نباشید مدارکی مورد نیاز بوده که شما ارایه دادید و دادسرا ملزم به رسیدگی به آن می‌شود. در این شرایط، دادسرا نمی‌تواند در رسیدگی به شکواییه شما امتناع یا کوتاهی کند پس نگران نباشید و منتظر ابلاغیه ها باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر کیفرخواست صادر شود پرونده جهت صدور حکم به دادگاه ارجاع میشود