مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام
چنانچه خانمی سال86شکایت فروش مال غیر توسط همسرش کرده البته با استعلام جدیدقاضی امسال هیچگونه پرونده ایی موجودنیست درسال89خودرو دست مالک فعلی توقیف شده و تاکنون سال1402هنوزدرپارکینگ میباشد
1_کلاشاکی همان سال86شکایت کرده وتاکنون هیچگونه پیگیری نکرده
2_مالک فعلی هم تاکنون1402هیچ اقدام نکرده فقط امسال شکایت نفر ماقبلش راکرده( بطلان وخسارت)
لطفاراهنمایی بفرماییدتکلیف شکایت وخودرو و ایادی ماقبل مالک فعلی وشوهر مالک چیست؟
ممنون

پاسخ ها :

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

شکایت کیفری بعلت مرور زمان منتفی است ولی از جهت حقوقی مسئولیت هست.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، پیگیری از راهور و مشخص شدن دستور توقیف و مشخصات پرونده موضوع توقیف خودرو ، از آن محل پیگیری گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید قرارداد مذکور را دقیق و سنجیده مطالعه کنیم