مشاوره حقوقی رایگان - ارایه شکایت کیفری

سلام
برای اثبات فرار از دین شکایت کردم و در مرحله تحقیقات هست، ایا می توانم شکایت فروش مال غیر را به همین شکایت اضافه کنم؟ و یا باید شکایت مجزا تسلیم کنم
ممنونم

پاسخ ها :

سيد حسن  حسيني

جناب آقای سيد حسن حسيني :

با سلام و وقت بخیر نه شما باید در یک پرونده جدبد شکایت فروش مال غیر را مطرح نمایید مگر اینکه به دادسرا اعلام نمایید موضوع اتهامی که به طرف مقابل بار کردید فرار ار دین نبوده و فروش مال غیر هست اما اگر دو موضوع هست جدا باید مطرح شود و ادله آن به دادسرا ارائه گردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله مانعی نداردبدیهی است که عنوان شکایت مهم نیست اسنادومدارک مهمه.ضمناخودبازپرس به محض یافتن جرم واقع شده عنوان مجرمانه را تغییرمیدهبه فروش مال غیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایستی شکایت دیگری مطرح نمایید تا به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد