مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام خدمت وکلای محترم بنده ساکن اراک هستم ودر خرمشهر از کسی شاکی بودم که شورای حل واختلاف خرمشهر حکم مسدودی حساب را داد و من رفتم بانک حسابش را بستم ولی نامه را نبردم شورا آیا اون شخص بعد از بیست روز میتونه جلو حسابش را باز کرده باشه چون تا چندروز پیش هرروز زنگ میزد ولی الان چند روز که هیچ زنگی نزده آیا تونسته حسابش را خالی کنه بخاطر اینکه من نامه را تحویل شورا ندادم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حسابش اگر پولی توش بوده باید میرفتی حقتو برداشت می کردی، احتمالا ریخته به حساب دادگستری باید بری بگیری