مشاوره حقوقی رایگان - صادر نشدن سند خانه

سلام خسته نباشید. بنده قرار است ان شاءالله منزلی را از یک نفر بخرم. ایشان در حال حاضر در انجا ساکن است این خانه حدودا یک سال ساخت است ولی هنوز به خاطر بعضی مشکلات سند صادر نشده است. قرار است مبلغی برای سند نگه داشته شود و بعد معامله انجام شود. این را هم می دانم که مالک زمین یا افرادی که در ساخت خانه شراکت داشته اند باید در قولنامه امضاء بزنند. سوال من این است که اگر معامله انجام شود در آینده با زدن سند فرد فروشنده می تواند ادعا کند که خانه مال اوست و یا اقدام کند به فروش خانه به دیگری

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

احتمال آن وجود دارد برای نوشتن مبایعنامه با وکیل مشورت کنید.