مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه به نام کسی سند به نام دیگری

با سلام برادرم مغازه ای را خریداری کرده به صورت مبایعه نامه. در دفتر خانه طبق توافق قبلی سند به نام من زده شد توسط فروشنده حالا فروشنده میگوید من میتوانم معامله را فسخ کنم و مغازه را پس بگیرم درصورتی که برادرم کاملا راضی هست ایا فروشنده قادر به انجام چنین کاری هست خواهشمندم پاسخ بفرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اصل برصحت معاملات است وبیع عقدی لازم است ودردوحالت قابل برهم زدن است 1-داشتن شرط فسخ 2رضایت طرفین برفسخ که اقاله گفته میشود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر فروشنده چنین حقی ندارد.
برادر شما به عنوان خریدار و مالک قانونی می تواند مالک خود را به نام هر کس که خواست انتقال دهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مفاد قرارداد حائز اهمیت است
قرارداد با توافق می‌توان برهم زد
یا
شرط فسخ شده باشد