مشاوره حقوقی رایگان - اعاده پست سازمانی

سلام اینجانب حدودیک سال تبدیل وضعیت شده ام به کارمند رسمی قطعی سازمان صمت وپست کارشناس اموراداری . ولی متاسفانه هیچ گونه اقدامی درخصوص جابجایی من درپست تعیین شده نگردیده است باوجوداینکه بارهاوبارهانامه نگاری کردام ولی هیچ اقدامی صورت نگرفته است. من رادرنگهبانی گمارداند.وادعای انهااین میباشدنیروی نداریم جایگزین شماکنیم. وزمانیکه من امضامیزدم یه سری برگ درخصوص بیمه وغیره یک برگه تعهدنامه دستی ازمن باکلک گرفتن وان راپرچم اسمانمودن ومیگوندتوتعهددادی وبایدسرنگهبانی بمانی....

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند شما دارای پست سازمانی می باشیدولیکن بنا به نیازهای سازمان مربوطه وتشخیص بالاترین مقام ان اداره میتوان در پست دیگری از شما استفاده نمود وتغییر پست با حفظ حقوق ومزایای ان پست از اختیارات مدیران می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.