مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مجدد پرونده

باسلام
پرونده ای با شرح تامین خواسته در دادگاه شهید باهنر دارم با شماره ...... و رای دادگاه صادر شده و به جای احکام مدنی 1
برای تحویل خواسته ارسال شده ومدنی 1 تاریخ1400/4/20 را جهت رسیدگی تعیین کرده است ولی امروز پیامکی با این عنوان که پرونده به شماره ...... مجددا در دادگاه باهنر همان شعبه قبلی ثبت شد امکان چنین چیزی وجود دارد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حضورا مراجعه و علت را جویا شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حضورا مراجعه و علت را جویا شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه قرار تامین خواسته با همان کلاسه ثبت و به اجرای احکام ارسال گردیده است مجدداً پرونده اصلی با کلاسه جدید صادرخواهد شد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله ولی به شعبه مراجعه کنید که ثبت مجدد به چه خاطر بوده و ممکن هستش

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
حضوري مراجعه نماييد و علت را جویا شوید.