مشاوره حقوقی رایگان - نم سقف

سلام ما در ط3 هستیم همسایه ط 2 ، مدت 7 سال است ک ادعا می کند چون رنگ سقف آشپز خانه من پوسته پوسته شده ، پس لوله شما نشتی دارد ، در صورتیکه رنگ سقف آشپزخانه خود ما هم پوسته پوسته شده است و لوله کش آوردیم گفت پوسته پوسته شدن ربطی ب نشتی ندارد به گرما ، سرما خانه ربط دارد (خانه برای 30 سال پیش است ) چند وقت پیش، صدای مدام کشیده شدن شیئی فلزی ب زیر کف آشپزخونه ما اومد (سقف آشپزخانه ط2) بعد از چند روز ادعا کرد سقف م ترک هم خورده و رفت شورای حل اختلاف شکایت کرد ، ما چطور میتونیم ثابت کنیم این ترک دست ساز خودش هست ؟ و اینکه اگه آشپزخونه 3 ، آب میده چرا تو 7 سال هیچ نم نداده ؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا درخواست تامین دلیل دهید تا بررسی کارشناس شود و اگر ثابت شد که مقصر ان شخص است ادعای خسارت کنید. و در ضمن ان شخص اگر ادعایی مطرح کرده خودش باید ان را به اثبات برساند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید تامین دلیل نمایید اگر شما قصد طرح دعوا دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا درخواست تامین دلیل دهید تا کارشناسی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
درخواست تامین دلیل دهید تا کارشناسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت همه این موارد با کارشناسی قابل تشخیص است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شورا به کارشناس ارجاع می دهد و حقیقت مشخص می شود

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام‌باتوجه به مراجعه ایشان به شورای حل اختلاف درصورتی که تقاضای تامین دلیل کرده باشد باکارشناس رسمی دادگستری هماهنگ کنید و موارد را متذکر شوید.

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
تقاضای کارشناسی کنید که کارشناس بیاید بررسی کند که ایا ترک ها توسط شی ایجاد شده یا بابت نشتی.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام کارشناسی که شورا می‌فرسته مشخص می‌کنه که دلیل چی بوده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با کارشناسی مشخص می گردد تامین دلیل نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با سلام
درخواست ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری بدهید