مشاوره حقوقی رایگان - نم دادن سقف

سلام ما در ط3 زندگی میکنیم همسایه ط2 ، 7 سال است که ادعا میکند لوله شما نشتی دارد و سقف ام دارد میریزد ولی هر دفعه دیدیم نم نبوده بلکه رنگ پوسته پوسته دیدیم که سقف آشپزخانه خود ما هم همینطور شده ، چند وقت پیش صدای کشیدن میله ای بر روی کف آشپزخونه ما (یعنی سقف آشپزخونه 2) می اومد، بعدش اومد گفت بیاید ببینید سقف م ترک هم برداشته و بعدش رفته شکایت شورای حل اختلاف
ما چطوری میتونیم ثابت کنیم این ترک دست ساز خودش هست و اینکه چرا نم نداره (چون ما مدام از آشپزخونه داریم استفاده میکنیم اگه نم داشته باشه تو 7 سال باید سقف ش می ریخت پایین )
خیلی ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید تامین دلیل نمایید کارشناسی خواهد شد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی کارشناسانه و معاینه محل است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید درخواست کارشناسی بدهید با کارشناسی مشخص میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
موضوع نیاز به کارشناسی دارد انجام پذیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق کارشناسی مشخص،میگردد اگر ترکیدگی و یا پوسیدگی لوله اختصاصی باشد باید نسبت به تعمیر و جبران خسارت اقدام نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

در درخواست قبلی عرض کردم که کارشناسی که شورا تعیین می‌کنه و به محل میاد دقیقادلیل یا دلایل پوسته پوسته و خراشیدگی و ....‌. دقیقا مشخص می‌کنه ولی سعی کنید با حضور در شعبه شورا موبایل کارشناس رو بگیرید تا در روز بازدید باشما هم هماهنگ بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری موضوع قابل احراز میباشد