مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هزینه کادو در زمان دوستی و قبل از ازدواج

سلام
من با خانمی 2.5 سال در رابطه دوستی و قبل از ازدواج هستم.
در این رابطه من کادو، کنسرت، سینما، رستوران و ... برای ایشان بسیار هزینه کرده ام، چند وقتی می‌شود که احساس می‌کنم با شخصی دیگری وارد رابطه شده (البته نمیتوانم این شخص را اثبات کنم) و می‌خواهم و از ایشان کادوها را استرداد کنم.
فاکتوری وجود ندارد اما از طریق بانک و گزارش از آن، مبالغ و روزهای آن کاملا مشخص است.
و حتی شاید بشود فاکتورهای مجدد صادر شود. در همین بین یکسال از مشاوره روانشناس استفاده کرده ام و ایشان در جریان تمامی وقایع هستند.

خواهشمندم اساتید گرامی مرا یاری کنند. که با توجه به طرح شکایت میتوانم به خواسته ام برسم یا خیر؟
چون اگر به خواسته ام نرسم طعم تلخ شکست چند برابر خواهد شد.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،مواردی که پول دادید بر اساس فیشهای پرداختی دادخواست مطالبه وجه دهید و در مواردی که کادو خریدید در صورت بقای عین و مثلا نفروختن و ..توسط خانم با ارائه فاکتور و یا شهادت شهود دادخواست رجوع از هبه دهید.

یک وکیل

سلام میتوانید استرداد عین هدایا در صورت موجود بودن و یا قیمت آن را در صورت عدم موجود بودن عین هدایا را از دادگاه مطالبه نمایید