مشاوره حقوقی رایگان - دفاعیه تقلب در کنکور

باسلام و عرض خسته نباشید. بنده پاسدارم نیروی رسمی سپاه هستم و در قسمت (حفاظت اطلاعات سپاه مشغول به کار هستم) امسال در کنکور 1401 رشته تجربی شرکت کردم بنده با توجه به اینکه اول صبح (تقریباً ساعت 4صبح بود) روز آزمون ماموریت عملیاتی داشتم در ضمن (حکم ماموریت هم موجوده) بعد اتمام رساندن ماموریت بنده با خودم یه قطعی الکترونیکی هندزفری کوچک (ک اصلا نمیدونستم همچین گوشی هست که واس تقلبه ولی یه ابزاری هست که میدونم واس کارم ازش استفاده میکنم) از روی فراموشی داخل جیب بنده بوده ک این وسیله مخصوص خوده سازمان بوده و به صورت کامل خاموش بوده به قول خودشون با توجه به چند بازرسی های فیزیکی مجدد انجام شده هچ وسیله الکترونیکی جز این وسیله هندزفری کوچک (گوشی ، پاکن الکترونیکی ، ماسک وسایل تقلبی الکترونیکی) همراه بنده نبوده و برای بنده یه صورت و گزارش رد کردن ایا امکان داره کنکورمو باطل کنن چطور میتونم از حق دفاع کنم ک حقم ضایع نشه جواب بدین ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نگران نباش مشکی ندارد اگر رد کردند به دلیل ، آنوقت به دیوان عدالت اااری شکایت کنید