مشاوره حقوقی رایگان - تقلب کنکور

در کنکور امسال من گول خوردم و یه گوشی ساده و هندز فری معمولی از من گرفتند که فقط در یک درس من ارتباط داشتم بقیه دفترچه ها سفید بود.
الان حکم من چیه چه دفاعی از خودم داشته باشم
ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجازات مرتکب و داوطلب جزای نقدی خواهد بود و داوطلب آزمون از شرکت در یک تا چند دوره از آزمون های سراسری محروم خواهد شد.

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام ضمن محکمومیت قضایی از امتحان مجدد نیست محروم میشین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جزای نقدی و محرومیت از ثبت نام در کنکور تا چند دوره و درج در پرونده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حداقل محرومیت از کنکور از یک تا ده سال برای دفاع نیاز به دانستن جزئیات کاملتر است