مشاوره حقوقی رایگان - بالکن سرقفلی

سلام وقت بخیر. بنده مالک یک سرقفلی هستم که حدودا 25 سال پیش خریداری شده به متراژ 28 متر و یک بالکن 11 متری هم از ابتدا داشت که در سند نیومده میخواستم بدونم با توجه به اینکه بالکن از ابتدا وجود داشته برای پرداخت خلافی بالکن به اجازه مالک نیاز دارم؟
همه مغازه های کناری ما هم به همین اندازه بالکن دارن که در سندهاشون قید نشده

پاسخ ها :

بالکن سرقفلی بالکن سرقفلی