مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل

با سلام از منزل من سرقت شده تمام همسایه‌ها میگویند کار صاحب قبلی یا برادرش چون ما قفل و کلید را عوض نکرده بودیم و معتاد بیکار و دائم در کوچه ولگردی میکند ولی هیچ مدرکی نداریم انگشت نگاری هم چیز قابل توجهی بدست نیاورد حالا چگونه شکایت کنم که اگر اعتراف نکرد حد اقل نتواند ادعای شرف و... کند

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن گرامی
بهتره شکایتتو ثبت کنی و در کلانتری از شما می پرسن که آیا به کسی شک داری به چه دلیل؟ بعد اگر به کسی شک داری بگو. اما اگر مدرک مستدل نداری بهتره کسی رو متهم معرفی نکنی.
موفق باشید