مشاوره حقوقی رایگان - سربازی

ضمن عرض سلام و وقت بخیر
من یکم تیر 98 عازمم و بعد از اینکه برگ سبز رو گرفتم برای پذیرش نیروی انتظامی در شهر خودم اقدام کردم. ولی الان برای آموزشی جواب اومده که تو کرمان برای ارتش (نزاجا) افتادم، مگه میشه آموزشی ارتش باشم و بعد آموزشی به نیروی انتظامی فرستاده شم برای خدمت؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و پاسخ بدید. با تشکر

پاسخ ها :

حسن خانجاني

جناب آقای حسن خانجاني:

بله امکان داره و تغییر وصعیت ممکنه. در واقع شما زیر مجموعه جایی هستید که اختیار جابجایی شما را داره و از اختیارات ارتش یا نیروی انتطامی به صورت محص خارجه