مشاوره حقوقی رایگان - اختیارات پدر بر دختر

سلام. من دختری 20 ساله هستم همیشه از طرف پدرم مورد آزار جسمی و روحی قرار گرفتم. الان یک ماهه که خرج من رو هم نمیده و نیاز های من رو تامین نمیکنه میگه تو منو فقط به خاطر پولم میخوای هر وقت بهش گفتم پول بده میگه تو واسه من چیکار میکنی ک بهت پول بدم همیشه هم میگه تو بدون من هیچی نیستی من هر حقی بهت دارم. وقتی بهش گفتم میخوام برم سر کار بهم حمله کرد و گفت دیگه حتی دوستاتم اجازه نداری ببینی و حق نداری بدون من از خونه خارج بشی و هرچی ک میگم فقط باید بگی چشم بهم گفت تو حییوون خونگی منی و تهدیدم کرد که موبایلمو ازم میگیره و گفت به هرکی بگی میرم آبروتو پیشش میبرم.همیشه شناسناممو قایم میکرد، من شناسناممو پیدا کردم برداشتم به زور کتک میخواست شناسناممو ازم بگیره.
میخواستم بدونم که از لحاظ قانونی پدرم میتونه مانع خروج من از خونه و مانع کار کردنم بشه یا شناسناممو بگیره ازم و همچین حقی داره؟ اگه نه من میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر شما کاملا مختار هستید و اختیار شکایت دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر پدر شما حق توهین و بی حرمتی به شما را ندارد قابل شکایت و پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید