مشاوره حقوقی رایگان - حبس در خانه

سلام، من دختری 19 ساله هستم. حدود 4 ماه پیش پدرم من رو با پسری در خیابان دید. و از اون به بعد منو در خونه حبس کرده و هیچ راه ارتباطی با دوستانم ندارم و گاهی اوقات از گوشی مادرم استفاده میکنم. پدرم اجازه تحصیل، بیرون رفتن را از من گرفته. و از اون موقع به بعد با من حتی حرف هم نمیزند. ایا میشود بخاطر این شرایط از پدرم شکایت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

حبس فرزند دختر در خانه سلب آزادی شخصی حبس فرزند در خانه توسط پدر شکایت از پدر به دلیل حبس در خانه ممانعت از تحصیل فرزند حبس در خانه شکایت از پدر