مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه دادرسی

سلام
من اعسار از هزینه دادرسی دادم شاهد هم بردم ولی شاهد گفته من ورشکست کردم و هیچ مالی و پولی ندارم
قاضی هم از شاهد پرسید که آیا شما از هزینه دادرسی خبر دارید چقدر است
و شاهد ها هر دوتا گفتن نه خبر نداریم
آیا اعسار قبول می‌شود یا نه

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال با توضیحاتی که ارائه نمودید صدور حکم به پذیرش ادعای اعسار از هزینه دادرسی ضعیف به نظر می رسد .

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام بستگی به نظر قاضی دار ه اما ‌شما در صورت رد شدن اعسارتتون میتونید تجدید نظر بدین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر بنده باید رد شود زیرا شهود شما از وضعیت ‌مدعی اعسار اطلاعی ندارد.