مشاوره حقوقی رایگان - ارث دختر مطلقه

خانمی هستم 36ساله، که 10سال است متارکه نموده ام . فرزندی هم ندارم. به مدت 4سال است بیکار میباشم. و پدرم مستمری بگیر و دارای ملک شخصی و مادرم خانه دار و در قید حیات میباشند. ولی از قبول سرپرستی و تکفل من سرباز زده و مسئولیتی نمی پذیرند. آیا من میتوانم ادعای مالی یا دریافت ارث در زمان حیاتشان داشته باشم؟ و یا قانونی وجود دارد که والدین را مقید به حمایت و سرپرستی بنده کند؟
از نظر مالی خانواده در رفاه کامل بوده و من نیز هیچ مورد اخلاقی و اجتماعی ندارم.
الان قادر به تامین خانه و خوراک خود نبوده و خانواده نیز من را به خانه راه نمیدهد.
قانون چه حقوقی برای من قائل شده است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان حیات نمی توانید مدعی حقی باشید و پدرتان اختیار اموال خود را دارد و شما نمی توانید ارث خود را مطالبه کنید.
می توانید صرفا نفقه خود را مطالبه کنید.
به نظر بهتر است که دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نفقه قابل مطالبه است
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده کسی نمبتواند مدعی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدرتان اختیار اموال خود را دارد و شما نمی توانید ارث خود را مطالبه کنید.
می توانیدفقژ نفقه خود را مطالبه کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در حد نفقه عادی با دادن دادخواست‌ حقوقی ممکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد