مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلا برادرم قبل از فوت پدرمان در خواست سهم نمود وپدرم رر ازای تعهد وسند مکتوب که به امضاء افراد معتمد وشورا رسیده متعهد گردیده نسبت به مابقی اموال چه در حیات وچه در ممات هیچ ادعا وحقی نداشته باشد اما اکنون مدعیست تکلیف چیست لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر بود در زمان حیات بقیه اموال را به نام شما انتقال میداد تا مشکلی پیش نیاد
به هر حال در صورت اختلاف می توانید نوشته پدرتون را به دادگاه ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا برادر شما ارث خواهد برد
ولی باید مفاد قرارداد بررسی گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای ممات تا یک سوم‌می توانند وصیت کنند والا همه وراث باید راضی باشند

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود اسقاط حق قبل از وقوع نداریم یعنی ارث پس از فوت اتفاق می افتد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعهد وجاهت قانونی ندارد و می تواند مطالبه ارث داشته باشد