مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
پدر من 50سال پیش برای آمدن از آذربایجان به تهران از پدر خودش تقاضای پول می‌کنه و پدرش با فروختن 2راس گوسفند و دادن پول به ایشان یک دست‌نویس و اقرار از پدر من گرفته است که طبق این پول پدرم دیگر هیچ حقی از مال و منال پدر بزرگم نداشته است حال که پدر و مادرش فوت کرده اند بقیه برادرها که ناتنی هستند میگویند شما سهم خودت را 50سال پیش گرفته ای آیا این دست‌نویس میتواند پدر بنده را از ارث محروم نماید.

پاسخ ها :

دریافت سهم الارث در زمان حیات پدر دریافت سهم الارث دستنوشته دریافت سهم الارث ارث