مشاوره حقوقی رایگان - نم زدن دیوارها و عدم اطلاع رسانی به صاحبخانه

مستاجر ما مدت دوسال است که طبقه پایین منزل ما را اجاره کرده و دو ماه مانده به تخلیه به ما اعلام کرده که دیوار دو خواب نزدیک حمام نم زده ، طبق گفته خود مستاجر چند ماه اول بعد از ساکن شدن در منزل نم دیوارها شروع شده ولی ایشان نه اطلاع داده و نه تعمیر کرده تا خرابی دیوارها زیاد شده و به تازگی به ما اطلاع داده در حالی که با یک دوغاب دادن ساده کف حمام می توانسته جلوی آن را بگیرد یا به ما اطلاع بدهد تا چاره اندیشی کنیم
می خواستم بدانم الان خسارتهای وارد شده به خانه به عهده چه کسی است مالک یا مستاجر ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید طبق نظر کارشناس ثابت کنید که مستاجر مقصر بوده می توانید خسارت خود را بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به تشخیص کارشناس دارد که مقصر را تعیین کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید از طریق دادخواست تامین دلیل کارشناسی شود تا میزان خسارات براورد گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید تا کارشناسی شودطبق نظر کارشناس ثابت کنید که مستاجر مقصر بوده می توانید خسارت خود را بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تقصیر مستاجر ثابت شود برعهده اوست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید اگر مقصر مستاجر باشد خسارت قابل مطالبه می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص ابتدا می بایست درخواست تامین خواسته نمایید

مجید نظری

جناب آقای مجید نظری :

مستاجر امین مالک محسوب می شود .
موظف است مورد اجاره را مثل یک شخص متعارف نگهداری کند؛در صورتی که در نگهداری از مود اجاره تعدی یا تفریط کرد موظف به جبران خسارات وارده به موجر است .
در مود موضوع حاضر به نظر مستاجر مقصر فرض خواهد شد.