مشاوره حقوقی رایگان - بهم بگین کار من چی میشه و رای دادگاه چی میشه

سلام خسته نباشید بنده در لاله جین مغازه نانوایی اجاره کرده بودم و قرارداده یک ساله تمام شد ایشان به اسرار منو دو ماه دیگه نگه داشت تا عید تمام بشه بعد برم ما بین این دو ماه ما دعوامان شد من تحویل دادام و یک دست نوشته ازش گرفتم رفتم بعد از یک ماه رفتن من از طرف بهداشت برای سرکشی میان از مغازه جوش شیرین پیدا میکنن صاحب مغازه به اسم من میره تو دادگاه میزنه الان من با مدارک که از بهداشت گرفتم تاریخ تحویل نانوایی با گرفتن جوش شیرین یک ماه تفاوت داره حالا خواستم بدانم اگه دادگاه منو تبرعه کرد میتونم از ایشان شکایت کنم معذرت میخام طولانی شد ممنونم

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما
اگر خودشو شما معرفی کرده، بله میتونید شکایت کنید.
موفق باشید