مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه

سلام
برادر من 9 سال داره و امروز توی پارک محلمون توی حوض(اب داخلش نبوده) افتاده و دستش شکسته و سرش اسیب دیده. حوض هیچ حفاظی نداره و عمقش تقریبا 1.5 متر هست. مقصر سازنده پارک حساب میشه و میشه دیه یا لااقل هزینه بیمارستان داداشم رو از دهیار یا شورای روستا گرفت؟
هزینه از شخص سازنده گرفته میشه یا از حساب دهیاری روستا؟
چقد وقت دارم برا اقدام؟
با تشکر

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .در این موارد به کارشناس ارجاع میشود و کترشناس درصد تقصیر را مشخص میگند .و مسئول پرداخت دیه میباشد شما بایستی از دهیاری شکایت کنید

مريم  مرادي دزكي

مريم مرادي دزكي :

سلام وقتتون بخیر....اگر منطقه تون شهرداری دارد از شهرداری شکایت نمایید والا از همان دهیاری شکایت کنید...برای شکایت باید به دادسرا مراجعه نمایید....سازنده پیمانکار است که برای شهرداری و دهیاری کار کرده است...از شهرداری شکایت نمایید و سپس سازنده را در جلسه اول جلب ثالث کنید...برای شکایت نباید تعلل کنید..از حوض عکس بگیرید تادلایلتان اگر معدوم شد مدارکی داشته باشید...حتی الامکان برای جلوگیری از امحای دلایلتان ابتدا دادخواست تامین دلیل به شورا ارائه دهید.