مشاوره حقوقی رایگان - شاگردی بدون مدرک و سند حتی واریزی

سلام. بنده سالها مشغول کار در مغازه برادری و حقوق ناچیز که پرداخت اثبات شدنی نیست. شرایط سخت تمام وقت و بدون هیچ حق مرخصی و سنوات عیدی و بیمه .
و انکار حضور چندین ساله و کار زیر نظر ایشان تمامی شهر اگاه هستن با توسل به شهود. ایا میتوان برای حق و حقوق مطابق قانون کار اقدام کرد. و چه حقی قابل اخذ با شرایط بنده میتوانم مطالبه کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت کنید و کلیه حق و حقوق خود را مطالبه کنید.
برای اثبات ادعای خود شهود معرفی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق اداره کار می توانید شکایت کنید