مشاوره حقوقی رایگان - ملک پدری

با سلام و خسته نباشید. من و همسرم 8 سال پیش بالای خونه پدرشوهرم را ساختیم با فروختن طلا و ماشین اما حالا برادرای همسرم میگن باید برید بیرون شما مستاجر هستید و مستاجر با 40 میلیون الان تواین بازار باید 1 میلیون حدقل اجاره بده یا بلند بشه شوهرمم میگه پولمو به نرخ روز بدید بلند بشم یا بلند نمیشم پدرشوهر و مادرشوهرمم در قید حیات هستن حالا تکلیف ما چیه واقعا ما اینجا حکم مستاجرو داریم یا میتونیم به نرخ روز پولمون و پس بگیریم با بمونیم ممنون که کمک میکنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از پدر شوهر بخواهید که در دفتر خانه یک اقرار نامه بدهد مبنی براینکه طبقه بالا را پسرم .... ساخته و مال اوست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است با پدر شوهرتان صحبت کنید و نوشته ای بگیرید که شما در طبقه بالا سهم دارید و اگر پدرشوهرتون فوت کرده است یا رضایت به این کار ندارد می توانید با استناد به شهادت شهود طرح دعوا کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از ایشان در دفتر خانه یک اقرار نامه بدهد