مشاوره حقوقی رایگان - گواهی حصر وراثت خلاف واقع

سلام گواهی انحصار وراثت مادرم سال 95توسط ذینفع انجام شده و بنده هیچ اطلاعی نداشتم و اسم 4نفر از خواهران و برادرانم نوشته نشده. و با گواهی چند سند غیرمنقول خرید و فروش شده . الان اسامی که نام برده نشدن به اعتراض آمدن و از من خواستن که ثابت کنم ارثی دریافت نکردم. من چگونه باید اقدام کنم وازچه کسی باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

گواهی انحصار وراثت مربوط به شورای حل اختلاف است بعد از صدور درخواست تحریر و تقسیم ترکه داده میشود از طریق شورا پیگیری کنین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر متوفی ماترک داشته باید وراث برای آن اقدام کنند نه اینکه شما اقدام کنید ارتباطی به شما ندارد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی شما نیاز به اثبات ندارید و سایر خواران و برادران می بایست اولا نسبت به گواهی و اسناد صادره اعتراض نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چون شما اقدامی جهت اخذ انحصار وراثت ننموده ا‌‌ید ارتباطی به شما ندارد کسانیکه اسامی آنها نیست اقدام مجدد جهت انحصار وراثت انجام و...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر متقاضی انحصار وراثت ،
عمدا اسامی چند نفر از وراث را ذکر ننماید جرم است و مجازات حبس خواهد داشت

و سایر وراث باید در شورا درخواست اصلاح انحصار وراثت را نمایند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر خلاف واقع شکایتی اعلام شده باشد کلاهبرداری محسوب میشوند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید دادخواست ابطال انحصار وراثت انجام شده بدید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
ورثه ی متضرر می توانند به گواهی واسناد صادره اعتراض نمایند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به اعتراض به گواهی حصر وراثت در شوراری حل اختلاف مربوطه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما کاری نمی توانید انجام دهید خواهران و برادران شما باید اقدام به اخذ انحصار وراثت جدید کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت یا دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

لطفا حضوری جواب شما پس از مطالعه مدارک حداقل یک ساعت وقت نیاز دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست ابطال گواهی انحصار وراثت دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت کیفری و دعوای حقوقی مطرح کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... درخواست اصلاح گواهی حصر وراثت و هم چنین ابطال معاملات و اسناد تنظیمی از سوی ایشان وجود دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از كساني كه اطلاعات خلاف واقع به دادگاه داده و كساني كه با علم و اطلاع اقدام به فروش اموال و املاك نموده اند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

گواهی انحصار وراثت اخذ کنند و دادخواست ابطال معامله دهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان ابطال و اصلاح گواهی انحصار وراثت وجود دارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
کسانی که اسامی آنها در گواهی انحصار وراثت ذکر نشده حق درخواست ابطال آن را دارند .