مشاوره حقوقی رایگان - امضای متوفی

با سلام.
من زمینی را از برادرانم خریداری کرده ام و چون روستای ما موقوفه است قولنامه نوشته ایم و امضا کرده ایم حالا دو تا از برادرانم فوت کرده اند آیا فرزندان آنها می‌توانند امضای پدرشان را انکار کنند این قرارداد برای بیست سال پیش می‌باشد.
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر امضاء آنها را انکار کند موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و از طریق کارشناسی و شهادت شهود موضوع قابل اثبات است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر ادعایی کند موضوع کارشناسی میشود و حقیقت مشخص میگردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است ادعایی داشته باشند ولی باید در هر صورت اثبات کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله آنها می‌توانند انکار کنند تماشا می توانید درخواست کارشناسی اثبات کنید که

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر. به قائم مقامی باید پاسخگو باشند و متعهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید به شهود و کارشناسی استناد کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان تردید می باشد در این صورت به کارشناسی ارجاع می گردد