مشاوره حقوقی رایگان - خریداری زمین بصورت قولنامه‌ای

با سلام خدمت وکلا و مشاورین محترم،
پدر بنده با شراکت یک نفر از فامیل‌مان در سال 83 در منطقه‌ ای غیر از محل سکونت‌مان یک قطعه زمین به متراژ حدود 2 هکتار(که البته متراژ زمین در قولنامه ذکر نشده و فقط تحت عنوان یک قطعه و در محدوده اربعه معین ذکر گردیده) به مبلغ مشخصی خریداری نموده‌اند.
قولنامه فوق توسط یکی از فروشندگان به صورت دست نویس نوشته شده، صاحبان این ملک بر طبق قولنامه 2 برادر و 3 نفر برادرزاده‌ی آنها بوده‌اند که اسم آنها و نام پدر و محل سکونت آنها (بدون ذکر دیگر مشخصات شناسنامه) در قولنامه قید شده اما در ذیل قولنامه 4 امضا از مجموع 5 نفر فروشنده قید شده و 2 امضا نیز توسط خریداران قید گردیده، این زمین 18 سال است که در تصرف ماست، کشت و کاری در آن نداشته‌ایم اما مرتبا به آن سرکشی کرده‌ایم و شخم زنی کرده‌ایم، چون طی ماههای اخیر با همسایه‌ی ملک فوق بر سر متراژ زمین دچار اختلاف شدیم . به خاطر همین موضوع، بعد از مدتی جستجو، فروشندگان ملک را پیدا کرده، به آنها مراجعه کردیم و اطلاع یافتیم که 3 نفر از فروشندگان (2 برادر و یک برادرزاده) فوت نموده‌اند، لازم بذکر است که 1 نفر از خریداران (پدر بنده) نیز فوت نموده.
الان 2 نفرِ باقیمانده‌ از فروشندگان ملک، ادعا دارند که اصلا زمین مورد معامله را نمی‌شناسند و در جریان معامله نبوده‌اند و 2 امضاء قید شده ذیل اسم آنها در قولنامه، مربوط به این 2 نفر نمی‌باشد، در واقع ادعای جعل قولنامه را دارند، آن یک نفر خریدار (شریک پدر ما) هم حضور ذهنی دقیق از زمان معامله و انتقال ملک، درباره فروشندگان ندارد.
خواهش میکنم در صورت امکان محبت کنید و سریع‌تر پاسخ بدهید و ما رو راهنمایی کنید، بلاتکلیفیم و نگران
ممنون از همگی بزرگواران

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام معامله نسبت به کسانی که امضا کرده اند صحیح است