مشاوره حقوقی رایگان - زمین مسکونی قولنامه ای خریداری کردم ، متوجه شدم صاحب نسق فوت کرده

عرض سلام و احترام
زمین مسکونی قولنامه ای خریداری کردم (البته خونه هم ساختم) ، و تمامی قولنامه های قبلی زمین موجود هست ولی قولنامه ها به صاحب نسق (مالکین قدیم زمین) نمیرسه
صاحب اصلی نسق هم فوت کرده و وراث هم پیدا نکردم که مالکیت زمین رو بگیرم

اقدام کردم برای دریافت سند تک برگ ، کارشناس گفته استشهاد بگیر که مالک فوت کرده و دسترس بهشون نداری

سوال اینکه مبلغ روز زمین رو از من میگیرن؟ یا با اون استشهاد کارم راه می افته؟

لطفا راهنمایی و کمکم کنید
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی قابل بررسی می‌باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر می رسد استشهاد و تحقیق محلی کافی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اسناد و مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی قابل بررسی می‌باشد