مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر دیه

سلام من از خانمی که پزشک نبودن و برای من کاره پزشکی انجام دادن شکایت کردم و دادگاه بعد از یکسال برای من 96 ملیون دیه برید این خانم اعسار زده و پذیرفته شده که نصف رو اول و مابغی تقسیط بشه الان تقریبا 2 ماه پرونده به اجرای احکام رفته و پرداخت نکرده ماده 3 رو زدم میخواستم تاخیر در دیه رو هم بزنم باید به دفتر خدمات قضایی برم و دادخواست و به همون دادگاه صادر کننده حکم بفرستم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی خواسته خود را به ثبت برسانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید