مشاوره حقوقی رایگان - پیشینه و حذف تعهد

سلام
من را در سال92 با نامزدم (دوست دخترم ) گرفتن که با حضور خانواده ها بدون شکایت و مشکلی آزاد شدیم ولی از من تعهد گرفتن
برای من پیشینه ثبت شده ؟
آیا راهی برای حذف و پاک کردن تعهد هست؟ راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

الهام میدانی

سرکار خانم الهام میدانی :

آن چیزی که به عنوان سوءسابقه " سوءپیشینه " در اقدامات بعدی اشخاص تاثیرگذار است محکومیت‌های موثر کیفری است که به موجب قانون؛ محكوميت به حد مانند حد زنا ، حد شرب خمر ، محكوميت به قطع نقص عضو، محكوميت لازم الاجرا به مجازات حبس از يك سال به بالا و... میباشد مورد شما پیشینه ای برایتان ایجاد نمی کند و جای هیچگونه نگرانی نیست.

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر پرونده در دادسرا ثبت نشده باشد سوپیشینه برای شما ثبت نشده است.