مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت عوارض ملک

سلام. ملکی سال 1400 معامله شده و در همان سال کلیه عوارض و مالیات ها پرداخت شده و از برج 9 خریدار در ملک یاکن بوده است. اما به دلایلی تا سال 1401 سند نخورده. امسال برای انتقال سند فروشنده اعلان کرده که عوارض و دارایی 1402 باید توسط خریدار پرداخت شود. این ادعا وارد است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از سال 1400به بعد پرداخت عوارض با خریدار است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق با فروشنده است چون عرفا و شرعا ایشان دیگر مالک نیستند و تکالیف خود را مبنی بر پرداخت عوارض تا زمانی که مالک بوده پرداخت کرده است .