مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام و عرض ادب راجب حکم جدید دولت حذف حکم جلب و زندان سوال داشتم الان من هر7ماه باید یک سکه بگیرم و تعداد کل 100سکه هست و قصدم اصلا گرفتن سکه نیست و میخام با تحت فشار قرار دادن شوهرم طلاق بگیرم الان که زندان نیست و حذف شده تکلیف ما چی میشه یعنی شوهرم هروقت که داشت میتونه بده یا دوباره وقت میدن برای پرداخت یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

متاسفانه با بخش نامه جدید جلب پرونده های مهریه در مواردی که شخص ندارد منتفی شده.
شما باید اثبات کنید که مال دارد ولی نمیدهد. مثلا شغل دارد.