مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر و مادر متوفی

باسلام
همسر بنده ٦سال است فوت كرده است، حقوق مستمري ايشان بين پدر و مادر ايشان و من و دخترم تقسيم ميشود، حقوق دخترم را هم پدر شوهرم ميگيرد، منو دخترم باهم زندگی ميكنيم و متأسفانه حقوق كمی كه به بنده تعلق گرفته است خيلی كم است و كفاف زندگی منو دخترم را نميدهد، پدر شوهرم خودش ٣شغل آزاد دارد و هيچكدوم از كارافتاده نيستند، چه جوری ميتونم كاری كنم حقوق به اونا نرسه و به منو دخترم برسه تا بتونم از پس زندگيم بربيام؟ در ضمن نه از كار افتاده ان نه شوهر من خرجی ميداد بهشون فقط به خاطر دفترچه بيمه كرده بودشون، ازتون خواهش ميكنم يه راه حلی بذارين پيش روم تا حقوقی كه حق دخترمه بگيرم و راحت امرار معاش كنيم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دختر شما اگر به سن رشد 18 سالگی نرسیده تحت ولایت پدر بزرگش است. مگر اینکه گواهی رشد بگیرد تا ازتحت ولایت خارج شود.