مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سرقت همسر

سلام. من با فردی 11سال زندگی مشترک داشتم و فقط بین ما یک صیغه محرمیت جاری بود اما در سال گذشته او معتاد به مواد مخدر صنعتی شد و بعد از او جدا شدم اما بعد از بردن وسایل شخصی خودش متوجه شدم که مبلغ 80 میلیون پول نقد داخل منزل دزدیده شده چگونه و از چه راهی میتوانم شکایت کنم اول برم پاسگاه یا دادگاه برای گرفتن وکیل در مشهد
میتونید راهنمایی کنید. ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت سرقت از زوج به نظر با این توضیحات نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از قسمت درخواست وکیل در همین سایت اقدام کنید تا وکیل همان منطقه به شما معرفی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید اما معمولا شکایت در مورد سرقت همسر نتیجه نمیدهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به ادله اثباتی هست طبق اظهارات شما دلیلی برای اثبات ادعای خود ندارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مطرح نمایید