مشاوره حقوقی رایگان - اعلام مفقود الاثری دروغ

سلام. متاسفانه همسرم که طلاق گرفته بوده با هماهنگی مادرم در سال 92 به دروغ، دادنامه مفقود الاثری بنده را به بهانه در دست گرفتن اختیار فرزندانم به دادگاه میدن ومادرم ابلاغهای قضایی رو بمن نمیده، درنهایت با توجه به زدوبند ونفوذی که روی دادگاه داشتند،باعث می‌شوند تا دادگاه شعبه 45 عمومی بدون اینکه برای یافتن بنده و صحت ادعای ایشان اقدامی بکنه به شعبه یکم دادگاه حسبی پیشنهاد بکنه برای همسرم حکم امین صادر بشه. تا سال 96 ازین حکم استفاده میکنن و چنتا حساب بانکی منو برای خودشون برداشت میکنن که من فک میکردم برای برداشت نفقه بچه ها بوده، اما به هر دلیل که نمیدونم، دادگاه حسابی بهونه میاره که چون من در سال96 یه سیمکارت خریده بودم پس مفقودالاثرنیستم و مختومه میکنه اما من همچنان تا سال 1402 بی‌خبر بودم تا اینکه همسر ومادرم با اون امین نامه که دستشون بوده،سهم ارث من از فروش یکی از املاک پدری رو به نیابت از آدم غایب امضا کرده و پولشو میگیرن الان چطوری اولا اون امین نامه رو باطل کنم،دوما آیا میتونم به جرم کلاهبرداری، فریب دادگاه، تحصیل مال نامشروع شکایت کنم و برای بازگشت پولم باید چکار کنم؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال شما مفصل است در این آیتم پاسخ های کوتاه داده می شود می توانید تماس بگیرید .