مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

باسلام برای همسردریک شرکت ثبت نام خودرو سرمایه گذاری کردم درسال 1400برای اینکه درزندگیش دل گرمی بیشتری داشته باشد امادرسال1402/2/5تسویه حساب کرد واز آنجایی مبلغ وجه برایش چشمگیری هست تمام رفتارها وبرخوردهاش نسبت به من تغییر کردوچندباروقتی من تقاضایی پول ازش کردم که موقعی که پول به حسابت واریزشد میخواهم برای شما مسکنی بنام شما بخرم اما با لحن تند گفت بی خود به شما ربط نداره و خیلی حرفهای دیگرکه ایجا جایش نیست درضمن پرداختی پول به شرکت ازحساب بانکی من واریز شد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست مطالبه وجه و شکایت توهین مطرح کنید اولی حقوقی است دومی کیفری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
ابتدا با یک وکیل مشورت نمایید تا دچار خطا و زیان نشوید

.