مشاوره حقوقی رایگان - تعیین وقت نظارت برای پرونده ارجاع شده از داوری به دادگاه

سلام ممنون از وقت گرانبهاتون که برای ما قرار میدهید
بنده یک ملکی را خریداری ب مبلغ 4250 میلیون کردیم که بعد از اخذ 3850 میلیون توسط فروشنده و چهار روز مانده به سند و تحویل ملک برای ما اظهارنامه آمد که فروشنده ضرر کرده است.چون قید داوری وجود داشت، او شکایت کرده و به داوری رفتیم البته دعوای تقابل قراردادیم که معامله صحیح است و مبیع تحویل گردد. در قرار داد جمله تمام خیارات من جمله غبن از طرفین ساقط گردید قید شده است. برای غبن افحش یا فاحش داوری برگزار شد. قرار کارشناسی سه نفره مبلغ را 5400 میلیون گذاشت با اعتراض ما و فروشنده قرار کارشناسی پنج نفره رفت که مبلغ را 4900 میلیون تعیین کرد. که داوری به نفع ما (فروشنده) رای داد که مبایعه درست است.
حالا که رای را به دادگاه ارائه دادیم و اس مس پرونده و رمز برای ما اومد که پیگیری انجام میدهیم از اون طریق یادداشت شده بود 15 تیر پرونده در شعبه حقوقی برای ابلاغ رای داور قبت شد
20 تیرماه مبنی بر ارسال و ابلاغ رای داوری صادر گردید
21 تیرماه وقت نظارت برای تاریخ 30 مرداد تعیین گردید
حالا میخواستم بدونم این وقت نظارت به چه معنی است و اینکه در داوری گفته شد که محکوم میتونه تا 20 روز از ابلاغ رای داوری برای ابطال اقدام کنه، مربوط ب وقت نظارت میشه یا نه؟
ممنون از شما و پاسخگوییتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وقت نظارت از امور اداری شعبه اصلی یعنی پرونده شما در آن تاریخ توسط دادگاه بررسی می‌شود و با توجه به آن موضوعات مقتضی گرفته می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است و اگر موردی باشه به شما ابلاغ میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر وقت نظارت مربوط به خود شعبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقت نظارت مربوط به خود شعبه است پرونده شما در آن تاریخ توسط دادگاه بررسی می‌شود و با توجه به آن موضوعات مقتضی گرفته می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقت نظارت برای بررسی پرونده بدون حضور طرفین است . در اینجا برای بررسی این موضوع است که پس از 20 روز طرفین به رای داور اعتراضی کرده اند یا خیر