مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بر روی پلاک و باز پس گیری خودرو

با سلام‌
بنده حدود 1سال پیش ماشینم رو به یه خانم فروختم و 6چک داشت که 2تارو پرداخت کردم 4تای دیگه رو بر عهده ی ایشون گذاشتم که پرداخت کنن و جای اون 4چک از ایشون چک گرفتم و قرار گذاشتیم و در بنگاه قولنامه نوشتیم که اگر اقساط ماشین رو پرداخت نکردن معامله ی ما فسخه این خانوم 2 چک اول رو پرداخت کردن ولی 2 چک اخر رو مدت هاست از موعد گذشته و پرداخت نمیکنن و ایران خودرو چک های منو برگشت زده و مرتبا من رو تهدید میکنه باید چیکار کنم، میخوام فسخ کنم معامله رو و پس بگیرم ماشین رو اگه میشه و ایا با این تفاصیل حق با منه برای پس گرفتن ماشین یا نه لطفا راهکاری بدید که چه میشه کرد
ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست تائید اعلان فسخ و استرداد مبیع با استناد به همین دلایلی که عرض کردید به دادگاه بدهید