مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام خسته نباشید
برادر من چهارتا رینگ و لاستیک در پارکینگ دامادمان سرقت کرده و رضایت هم نمیده با اینکه به مال خود رسیده.برادرم هیچ سابقه ای ندارد.قانون چه جزایی میدهد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فاقد سابقه کیفری باشد به جزای نقدی محکوم خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سابقه کیفری نداشته باشد با توجه به رد مال امکان تبدیل مجازات و یا تعلیق اجرای مجازات وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سابقه کیفری ندارد مجازاتش تقلیل میابد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فاقد سابقه کیفری باشد با توجه به رد مال به جزای نقدی محکوم خواهد شد

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

چون ساقه ندارد- تعلیق اجرای مجازات یا مجازات جایگزین حبس یا تخفیف مجازات وجود دارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به استردادمال وفقدان سابقه احتمالامجازات وی تعلیق گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ارزش اموال مسروقه تا 20 میلیون تومان باشد با رد مال و اخذ رضایت پرونده منتهی به صدور قرار منع تعقیب شده و متهم بدون هیچ گونه مجازات یا سوء‌پیشینه ای آزاد خواهد شد.