مشاوره حقوقی رایگان - شوکر

همسر من به شوکر خراب تو ماشین داشته اولین بار از این کارا میکنه شوکر خراب بود دوست داشت نگهداره تا حالا سابقه نداشته الان جریمه میشه چون سابقه نداشته نمیبخشنش ممنون میشم جواب بدید ؟؟؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

احتمال دارد باتوجه به اینکه سابقه کیفری ندارد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

هیچ حکمی مبنی بر محکومیت برای ایشان صادر نمیشود اگر دفاع خوبی صورت گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مجازات نگهداری آن حبس است اما با توجه به سوابق آنها باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سابقه کیفری نداشته باشد و دفاعیات مناسبی ارائه دهد به احتمال زیاد به جزای نقدی محکوم می شود و یا اینکه مجازات تعلیق صفدر میشه و مشکل خاصی پیش نمیاد.