مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری گاز و شوکر دادن قابل خرید هستش؟

سلام از مغازه من یک شوکر و یک گاز اشک آور گرفتن،حکم قاضی دادگاه 4ماه و 17روز حبس تعزیری برای شوکر داد و 15/5ماه حبس تعزیری برای اشک آور
بنظرشما با تجدیدنظر قابل خرید هستش؟
بدون سابقه کیفری هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
راه دفاع وجود دارد
بدیهی است نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
چنانچه دادگاه به مجازات جایگزین حبس حکم نداده باشد صرفاً قابل تجدید نظرخواهی خواهد بود لیکن لازم است مفاد دادنامه صادره بررسی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و در دادگاه تجدیدنظر درخواست تخفیف یا یا تبدیل و تعلیق اجرای مجازات بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً خیر درخواست تمکین به رای بزنید تا شاید یک چهارم میزان مجازات شما کاهش یابد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با لایحه مناسب تجدیدنظر خواهی تقاضای تخفیف مجازات کنید

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
حبس خریدنی نیست ، به دادنامه اعتراض کنید و درخواست تخفیف یا تعلیق مجازات بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از قطعیت شدن رای میتوانید درخواست تبدیل مجازات حبس را به مجازات جزای نقدی داشته باشید اما این بدان معنا نیست که حتما قاضی با درخواست شما موافقت کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خرید حبس نداریم، لیکن دادگاه تجدیدنظر با بررسی موضوع و دفاع شما می تواند مجازات را تقلیل یا تبدیل به جزای نقدی نماید . پیشنهاد می شود حتما تجدیدنظرخواهی را انجام دهید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله،حداقل کاهش می یابد حتما تجدیدنظر خواهیرکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مجازات حبس خریدنی نیست

شما باید تجدیدنظرخواهی نمایید و لایحه دقیق تخصصی تنظیم و ارسال نمایید تا مجازات کاهش پیدا نماید
و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما هم می‌توانید اعتراض نمایید که در این صورت نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

وهم می‌توانید به رای تمکین کنید و تا یک چهارم از تخفیفات استفاده کنید