مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

با سلام و احترام
پسرم متولد فروردین83 ولی نسبت به سنش حداقل4 سال کوچکتر است مدرسه براش نمره میگیریم و حتی قادر به پول شمردن هم نیست و قبلا 2بار تشنج کرده ولی الان دارو نمیخورد از علی در جلسه دادگاه سوال شد و او حضانت مادر را برگزید.
مادرش ساعت5 بعد ظهر تازه از سر کار به منزل برمیگردد
منم از سال91 با دستور پزشک (کارت دارم) متادون شربت میخورم و جدیدا چکاپ کامل داده و کاملا سالمم
دادگاه با توجه به ماده45 قانون حمایت خانواده مصوب1391و تبصره ماده1169قانون مدنی حکم به بطلان دعوی صادر کرده
ممنون میشم با توجه به مختصر اطلاعاتی که دادم راهنمایی بفرمایید با توجه به وضعیت پسرم چه جوری و به چه ماده یا تبصره ای اشاره کنم تا اعتراضم مقبول بیافتد و نگهداری پسرم به من واگذار گردد
پیشاپیش تشکر خودم رو اعلام و منتظر راهنمایی تان میمانم
با احترام
لازم به توضیح است خودم جداگانه منزل دارم و به دادگاه گفتم با توجه به بازنشسته بودنم و با کمک مادرم میتوانیم از فرزند نگهداری کنیم.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

با سلام قاعدتا دادگاه تشخیص داده که فرزند شما رشید میباشد و خودشون میتونه انتخاب کنه. در هر صورت اگر در پرونده شما دلیل محکمه پسندی مبنی بر سلب حضانت فرزندتون نباشه ویا شما دلیلی مبنی بر عدم رشد فرزندتان داشته باشین. میتونین. به رای اعتراض بزنین. هرچند تصور میکنم رشید بودن فزندتون بر دادگاه محرز گردیده

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام با عنایت ب تخصصی بودن موضوع ترجیحاً با وکیل در این خصوص به صورت حضوری مشاوره نمایید بهتر و فید فایده خواهد بود.
در هر حال اگر رادت فرزند برای دادگاه محرز شده باشد این فرزند است که تشخیص می دهد با چه کسی زندگی نماید