مشاوره حقوقی رایگان - قرار وثیقه

فیش حقوقی که به عنوان وثیقه قرار میگیرد آیا حقوق قطع میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال پاسخ منفی است ولی در صورت ضبط حق الکفاله یا وثیقه ، متناسب با قرار تأمین صادره و هزینه های مترتب بر اجرای دستورات قضایی مبلغ حق الکفاله و وثیقه از تأمین سپرده شده کسر می گردد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر تا زمانی که فردی که از او حسب مورد کفالت و یا وثاقت به عمل آمده حسب دستور دادگاه معرفی نگردد این اقدام صورت نخواه گرفت اما تخطی در خصوص معرفی مکفول و یا کسی که از او وثاقت شده است پس از اعلام دادگاه, کسر و مصادره مبلغ وثیقه و حسب مورد کسر حقوق را به دنبال خواهد داشت.