مشاوره حقوقی رایگان - پشت نویسی مبایعه نامه

سلام من چن سال پیش زمین خریدم که طرف پشت مبایعه نامه نوشت. این مبایعه نامه بدون کم و زیاد موارد به آقای فلانی که من باشم انتقال یافت و پسرشم به عنوان شاهد امضا کرده. فقط تاریخ و مبلغ درج نشده. و قبل از من هم به یکی میخواست بفروشه پشت نویسی کرده که معامله شون نگرفته خط خطی کرده. آیا این پشت نویسی شده اعتبار داره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قرارداد باید صحت و سقم نامشخص باشد یعنی چیزی که مورد معامله قرار می‌گیرد در مقابل بهای آن