مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام. بنده با یکی از آشنایان به عنوان شراکت مبلغی به ایشان پرداخت کردم به اینصورت که زمین کشاورزی از ایشان و هزینه کاشت و داشت و برداشت با بنده. قراردادی نوشته نشده. ولی افراد زیادی در جریان این شراکت قرار دادند. در حال حاضر ایشان مدعی این شده که زمین کشاورزی هیچ برداشتی نداشته و ضرر کرده در صورتی که تمام کشاورزان اطراف زمین ایشان سود کامل کردند و ایشان میگویند دستت به هر جا هست اقدام کن. میخواستم بدونم اگه شکایت کنم میتونم اصل پول و سود کاشت را بگیرم. من چند شاهد هم دارم. لازم به ذکر است که پول گندم ها رو به حساب ایشان ریخته اند و کاملا میشه رد یابی کرد. ضمنا بنده شماره پیگیری مبالغی که به حساب شخم زن و زمان هزینه کود کردم رو دارم. ممنون که وقت میزارید.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله شما با طرح. دادخواست مطالبه و توسل به شهود و استشهاد یه کشاو زان منطقه به امید خدا نتیجه میگیرید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگرچه تحقق خواسته شما به عنوان عامل در مطالبه قدر السهم تعیینی خود از حاصل فروش یا برداشت محصول مشترک در مزارعه (و نه اصل سرمایه)غیرممکن نیست ولی اثبات آن متعسر و دشوار است .