مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در خرید گوشی کارکرده

با سلام ..من از آگهی سایت ... یک گوشی کارکرده خرید کردم شخص منو به یک مغازه تعمیرات موبایل به عنوان واسط راهنمایی کرد واونجا گوشی رو دیدم و بعد شخص مغازه دار انتقال مالکیت رو هم زد و بعد من پول رو کارت به کارت کردم برای یه شخصی که مغازه دار گفته بود بزن ونمیذاشت با دستگاه پز بکشم...گوشی همون روز خاموش شد و به هر تمیزکاری نشون دادم گفت این گوشی قبلا روش کار شده و مشکل داشته....به مغازه دار گفتم این مورد داشته میگه خودت اینجا دیدی و خریدی به ما ربطی ندارد...هیچ فاکتوری ندارم..فقط رسید پول کارت بکارت و انتقال مالکیت .آیا من میتونم شکایت کنم که کلاهبرداری انجام شده؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت کلاهبرداری به نظر نتیجه ندارد. باید اقدام حقوقی انجام شود